Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Γαμήλια δεξίωση/ πάρτι βάπτισης ..a la casa!

Το θέμα αυτό ίσως να μοιάζει κάπως ανεπίκαιρο, μιας και το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά, όμως όσες από εσάς σκοπεύετε να παντρευτείτε ή να βαφτίσετε την άνοιξη ή το καλοκαίρι, έχετε ήδη αρχίσει να ψάχνεστε. Να λοιπόν μια πρόταση. 
Εάν έχετε (εσείς ή κάποιος από το στενό σας περιβάλλον) κήπο ή βεράντα αρκετά ευρύχωρα, ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μια εκδήλωση, αφήστε κατά μέρους τα κτήματα και τις αίθουσες συνεστιάσεων και οργανώστε ένα πάρτι στον χώρο σας.
Μπορείτε να έχετε ο,τι υπάρχει και σε ένα κτήμα- catering, (ανθο)στολισμό/ διακόσμηση,  dj, welcome drinks, candy buffet κλπ.- αλλά ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσό ( υπολογίστε για ενοικίαση χώρων κατά μέσο όρο 15 ευρώ/ καλεσμένο* +ΦΠΑ) , το οποίο είτε θα σας μείνει ως καθαρό κέρδος, είτε μπορείτε να το διαθέσετε σε άλλες μικρές πολυτέλειες!

  
Και βέβαια κατά την ταπεινή μας άποψη, μια εκδήλωση στον χώρο σας, γίνεται αυτόματα ξεχωριστή, αποκτά χαρακτήρα και μοναδικότητα!


                Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για μια μοναδική προσφορά στην διοργάνωση γαμήλιας δεξίωσης ή πάρτι για βάπτιση σε δικό σας χώρο (άνοιξη-καλοκαίρι 2012)!!!
  6949277335







* η τιμή αυτή είναι ενδεικτική
          



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου