Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

και Πελαργός και Ησαΐας!...



Καθόλου παράξενο δε φαίνεται πλέον στις μέρες μας, η νύφη να βρίσκεται την περίοδο του γάμου της σε κατάσταση -πολλές φορές προχωρημένης- εγκυμοσύνης! Cute!
  Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ή προβληματισμού! 


Όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι, επειδή αντικειμενικά θα υπάρχει για εσάς ένας έξτρα βαθμός δυσκολίας στην διοργάνωση του γάμου, εάν δεν έχετε την πολυτέλεια ουσιαστικής βοήθειας από τρίτους ( συγγενείς/ φίλους/ wedding planner), απλά επιλέξτε έναν πιο κλειστό γάμο, αποφύγετε την κλασσική δεξίωση/ πάρτι και επιλέξτε ένα πιο cozy τραπέζι/ δείπνο, ει δυνατόν με ένα ενιαίο, έστω μακρύ τραπέζι (όπου δε θα χρειαστεί να περιφέρεστε με τις ώρες στον χώρο).


Σε o,τι αφορά την εμφάνιση σας, μην προσπαθήσετε να κρύψετε την από-την-φύση-της χαριτωμένη κοιλίτσα σας! Εμείς θα προτείναμε, αντίθετα, να την αναδείξετε!  
Η άλφα και η αμπίρ γραμμή ενδείκνυνται για τις νύφες σε ενδιαφέρουσα. Επιλέξτε υφάσματα ελαφριά και αέρινα, τολμήστε να αναδείξετε το μπούστο σας (αντιπερισπασμός!),  διαλέξτε  ελαφρώς πιο χαμηλά τακούνια (αν όχι φλατ) ή πέδιλα και, τέλος, αφήστε τις ορμόνες της εγκυμοσύνης να δουλέψουν για το λαμπερό αποτέλεσμα!
Μην παραλείψετε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, για το κατά πόσο σας επιτρέπεται να χορέψετε στην δεξίωση, ανάλογα με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης σας!
και φυσικά απολαύστε το!








..και cake topper  μέσα στο πνεύμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου