Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

C & I momentus bonbons

  C & I momentus bonbons





 


Επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός μας, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει, ήρθε νομίζω η ώρα να παινέψουμε λίγο τις μπομπονιέρες μας και να πούμε δυο λογάκια γι' αυτές!





Είναι λοιπόν οι χειροποίητες δημιουργίες μας, με βασικό υλικό τα plexiglass, που μας προμηθεύει ένας πολύ καλός μας φίλος και συνεργάτης, ο οποίος είναι διατεθειμένος, να μας κόψει ανα πάσα στιγμή, οποιοδήποτε σχεδιάκι εμείς του ζητήσουμε, σε όποιο χρώμα και σε όποιο μέγεθος θέλουμε! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κρατώντας το ύφος που μας χαρακτηρίζει, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε μπομπονιέρα ονειρεύεται η κάθε μανούλα για την βάπτιση του μωρού της! Εμείς χρησιμοποιούμε κυρίως αμμοβολημένο plexiglassυπάρχει όμως και το κλασσικό, χρωματιστό μεν, αλλά διάφανο, καθώς και ο καθρέφτης, με τον οποίο μπορούμε να φτιάξουμε τις πλέον πρωτότυπες και εναλλακτικές μπομπονιέρες γάμου!
Λογικά (όρκο δεν παίρνουμε..) δεν θα βρείτε πουθενά κάτι παρόμοιο στην αγορά! Έτσι, αν είναι του γούστου σας, ξέρετε πως αν μη τι άλλο οι μπομπονιέρες που διαλέξατε θα χαρακτηριστούν για την πρωτυπία τους!  


                                                          



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου