Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Όλη η αλήθεια!...


  Στα πλαίσια της προηγούμενης ανάρτησης… ίσως επιβάλλεται να διευκρινίσουμε τους  λόγους για τους οποίους θεωρείται συνετή κίνηση, να προσλάβει κανείς έναν διοργανωτή γάμου.
Οι… επίσημοι λοιπόν λόγοι, τελείως απλά ειπωμένοι,  είναι οι ακόλουθοι:
1) Για να σας εξοικονομήσει χρήματα. 2) Για να κάνει όλο το τρέξιμο για εσάς!  3) Για να συνεργάζεται με όλους τους προμηθευτές σας και να διαχειρίζεται τις συναλλαγές σας.
4) Για να κλείνει τα ραντεβού σας 5) Για να βοηθήσει με τον προϋπολογισμό σας και την τήρηση του. 6) Για να  ελέγχει ότι όλα είναι εντάξει ανά πάσα στιγμή
7) Για να  συντονίζει τα πάντα την ημέρα του γάμου σας. 8) Για να διώξει το άγχος! 
(Επίσης μια ανάλυση των ειδών των υπηρεσιών, που μπορεί να σας παρέχει ο διοργανωτής, ανάλογα με τις ανάγκες σας θα βρείτε εδώ: http://www.facebook.com/note.php?note_id=264460723576825)

Όμως… μεταξύ μας, η αλήθεια είναι άλλη! Διοργανωτή θα προσλάβετε πολύ απλά για να έχετε κάποιον να του λέτε τι να κάνει! Γιατί αρκετά με τον προϊστάμενο, τον διευθυντή, την μαμά, τους καθηγητές, και όλους τους υπόλοιπους, που κάθε στιγμή της ημέρας έχουν ένα ή περισσότερα tasks να σας αναθέσουν. Revenge time;! (Ελπίζουμε να χαμογελάτε αυτή τη στιγμή, γιατί διαφορετικά καθόλου εύκολη δεν θα είναι η δουλειά μας! ;)) Τώρα θα έχετε κάποιον, στον οποίο θα λέτε εσείς τι να κάνει, και θα είναι και υποχρεωμένος να τα κάνει με τον ολόδικο σας τρόπο! Δεν είναι και άσχημο! Είπαμε, πριγκίπισσα, έστω και για λίγο, έστω και για όσο κρατάει η προετοιμασία του γάμου, έως και την μεγάλη ημέρα (από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο σύζυγος την ευθύνη να σας κάνει να νιώθετε πριγκίπισσα, με τον δικό του μαγικό τρόπο)!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου